Ajankohtaista

Tykätty lähituotemyynti on jälleen käynnissä!

Viikon 14 aikana jokaisen koululaisen repusta pitäisi löytyä paikallistuotteiden myyntiesite. Olemme iloisia, että tänäkin vuonna paikalliset yrittäjät lähtivät mukaan varainkeruukampanjaamme. Tarjolla on orvokkeja, makeisia, kananmunia, öljyä, pinaatteja, jauhoja ja hiutaleita, eli vaikka mitä ihanaa! Pääset tutustumaan myyntikirjeeseen tästä, mikäli se on kadonnut reppupostissa. Jos haluat tulostaa itsellesi muistilistan myydyistä tuotteista, voit tulostaa sellaisen tästä. 

Tilaus tulee tehdä sunnuntaihin 16.4. mennessä ja tuotteiden nouto on Kisariihen pihalta torstaina 27.4. kello 17-18. 

Tuotteet voi maksaa etukäteen vanhempainyhdistyksen tilille:
FI59 4711 0010 0295 46. Lisää maksuun viitenumero 20239. Tilausta noutaessasi
näytäthän kuitin maksusta. Tilauksen voi maksaa myös noudettaessa pankkikortilla,
silloin veloitamme 2€ ylimääräistä per tilaus kustannusten kattamiseksi.

Tilauksen voit tehdä osoitteessa https://tinyurl.com/RYKVY

Jos sinulla on kysyttävää, olethan meihin yhteydessä vaikka sähköpostilla tai Facebookin kautta!

Nuokkari auki taas!


Nuokkari on auki perjantaisin:
4.-6. luokkalaiset klo 17 - 19.30
7.-9. luokkalaiset klo 19.30 - 22.

Valvojina nuokkarilla ovat vapaaehtoiset vanhemmat. Tervetuloa mukaan joukkoon, jotta saadaan pidettyä nuokkaria auki joka viikko! Jos koet, että voisit tulla pitämään nuorisotilaa vaikka yhden illan auki, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse. Valvojan ei tarvitse keksiä iltaan ohjelmaa vaan riittää, että on paikalla ja katsoo, että kaikki sujuu mukavasti. Yhdessä saamme tämän toimimaan!

 

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous 31.8.2022
 

 Tervetuloa!

Riihikosken yhtenäiskoulun vanhempainyhdistyksen vuosikokokous järjestetään yhtenäiskoululla keskiviikkona 31.8.2022. Pääset sisään Kuistin kautta, eli sisäpihan ovesta. Esityslistan löydät klikkaamalla tästä. Lämpimästi tervetuloa, nähdään keskiviikkona!
 

Koulu sai paljon uusia pelejä perjantaina

Vanhempainyhdistys lahjoitti koululle ison kasan pelejä perjantaina 12. helmikuuta. Toivottavasti näistä on iloa monille! Pelit on valittu niin, että niistä innostuisi mahdollisimman monen ikäiset.

" "
 


Vanhempainyhdistys huomioi uudet eka- ja seiskaluokkalaiset

Jatkossa jokainen Riihikosken yhtenäiskouluun tuleva ekaluokkalainen saa tervehdyksen vanhempainyhdistykseltä. Vuoden 2020 ekaluokkalaisille on jo jaettu välttämättömiä tarvikkeita koulunkäyntiä ajatellen. Päätimme huomioida myös aina seitsemännelle luokalle tulevat oppilaat funktio-laskimilla. Ensimmäisen kerran kunniaksi kuitenkin kaikki yläkoulun oppilaat saivat oman laskimensa, ne on jaettu syyskuun aikana.