Ajankohtaista

Mausteiden myyntikampanja

On taas aika järjestää myyntikampanja, jonka avulla saamme tuettua Riihikosken yhtenäiskoulun oppilaiden mm. tapahtumia ja retkiä. Kaikki myynnistä tapahtuva voitto kohdistetaan koulun oppilaiden koulunkäynnin ja mukavan toiminnan tukemiseen. 

Uudeksi kohteeksi valikoitui Aaria-mausteet. Aaria on kotimainen perheyritys Naantalista. Yritykseen voit halutessasi tutustua heidän nettisivuillaan. Aaria mausteiden kuvasto löytyy täältä
Tilauslomakkeen voit tulostaa täältä, jos se on hukkunut johonkin. 

Tilaukset toimitetaan paperisena koululle 15.2 mennessä. Tarvittaessa tilauksen voi myös lähettää 15.2 mennessä sähköpostilla osoitteeseen riihikoski.vanhempainyhdistys@gmail.com. Muistathan, että tilaukset ovat sitovia. 

Nouto tapahtuu kisariihen aulasta 1.3 klo 16-18. 

Tuotteet maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille: Riihikosken yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys ry   FI59 4711 0010 0295 46     viite: 1025

Tuotteet ovat myös mahdollista maksaa paikanpäällä pankkikortilla, mutta palvelumaksujen minimoimiseksi toivomme maksua tilille. Korttimaksu paikanpäällä +2€. 

Terveisin: Jenni, Katja, Satu, Mimmi, Elina, Paula, Johanna, Jonna, Anu ja Heidi

Disko 9.2.2024

Vielä kaivataan muutamia vapaaehtoisia leipomaan ja varmistelemaan, että ei liikaa tule vauhtia kenellekään. Ole rohkeasti yhteydessä vanhempainyhdistyksen hallituslaisiin, jos voisit olla avuksi!

Ystävänpäivän diskon mainos

 

 

Yönuokkari Nuorisotila Kasissa heti tammikuun alussa!

Iloisena saamme kertoa, että tammikuussa järjestetään yönuokkari Riihikosken yhtenäiskoulun oppilaille. 

Ilmottautumiset 31.12.2023 mennessä! Mikäli osallistujia tulee liian vähän, otamme yhteyttä kaikkiin ilmottautuneisiin. 
Mikäli jotain kysyttävää, tulee, olethan meihin yhteydessä vaikka sähköpostilla
riihikoski.vanhempainyhdistys@gmail.com

Yönuokkari

Jokioisten leivän myyntikampanja

Jälleen on moni varmistellut, että saahan tänäkin vuonna tilattua meidän kauttamme Jokioisten pakasteita! Kyllä saa! On ihanaa myydä odotettua ja hyväksi havaittua tuotetta!! Kaiken lisäksi näistä varsin kohtuullisista hinnoista jää oppilaiden hyväksi 40 % myyntihinnasta! Upeaa!

Itselläkin on jo vesi kielellä, kun on kuullut kehuja ihanista riisi- ja perunapiirakoista, rapeista croisanteista (maailman parhaita kuulemma), mehukkaista hillomunkeista ja maukkaista tähtitortuista… Kuinkahan paljon sitä saisi pakastimeen tehtyä tilaa…

Pakastetilaus tehdään kotiin jaetulla tai täältä löytyvällä paperisella kaavakkeella. Tee tilauksesi pe 24.11.2023 mennessä palauttamalla lomake koululle omalle opettajalle (tai kenelle tahansa aikuiselle!). Tilaus on sitova. 

Tarkemmat tuotetiedot löydät painamalla tästä.

Tilatut tuotteet noudetaan Kisariihen pihalta maanantaina 4.12.2022 klo 18-18.30. Muistathan jättää itsellesi tilauslomakkeen toisen puolen muistilapuksi siitä mitä olet tilannut! Ota se mukaan tilausta hakiessasi!

Noudathan koko tilauksesi kerralla!

Tuotteet maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille: Riihikosken yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys ry   

FI59 4711 0010 0295 46       Viite  1012. Kuitti maksusta näytetään tilausta haettaessa.

Noutopaikalla on myös mahdollista maksaa kortilla, mutta toivomme maksua tilille. Korttimaksujen kulujen kattamiseksi perimme korttimaksusta 2 euron korttimaksulisän.

Ps. Tilaukseen tai muuhun asiaan liittyvissä asioissa saa meihin yhteyden Messengerissä (Riihikosken yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys ry) tai sähköpostilla (riihikoski.vanhempainyhdistys@gmail.com)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous 12.9.2023
Vuosikokouskutsu 2023

 

Riihikosken yhtenäiskoulun vanhempainyhdistyksen vuosikokokous järjestetään yhtenäiskoululla tiistaina 12.9.2023. Pääset sisään Kuistin kautta, eli sisäpihan ovesta. Esityslistan löydät klikkaamalla tästä. Lämpimästi tervetuloa, nähdään tiistaina!

Nuokkari auki taas!


Nuokkari on auki perjantaisin:
4.-6. luokkalaiset klo 17 - 19.30
7.-9. luokkalaiset klo 19.30 - 22.

Valvojina nuokkarilla ovat vapaaehtoiset vanhemmat. Tervetuloa mukaan joukkoon, jotta saadaan pidettyä nuokkaria auki joka viikko! Jos koet, että voisit tulla pitämään nuorisotilaa vaikka yhden illan auki, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse. Valvojan ei tarvitse keksiä iltaan ohjelmaa vaan riittää, että on paikalla ja katsoo, että kaikki sujuu mukavasti. Yhdessä saamme tämän toimimaan!


 

Koulu sai paljon uusia pelejä perjantaina

Vanhempainyhdistys lahjoitti koululle ison kasan pelejä perjantaina 12. helmikuuta. Toivottavasti näistä on iloa monille! Pelit on valittu niin, että niistä innostuisi mahdollisimman monen ikäiset.

" "
 


Vanhempainyhdistys huomioi uudet eka- ja seiskaluokkalaiset

Jatkossa jokainen Riihikosken yhtenäiskouluun tuleva ekaluokkalainen saa tervehdyksen vanhempainyhdistykseltä. Vuoden 2020 ekaluokkalaisille on jo jaettu välttämättömiä tarvikkeita koulunkäyntiä ajatellen. Päätimme huomioida myös aina seitsemännelle luokalle tulevat oppilaat funktio-laskimilla. Ensimmäisen kerran kunniaksi kuitenkin kaikki yläkoulun oppilaat saivat oman laskimensa, ne on jaettu syyskuun aikana.