Ajankohtaista

Pakasteiden myynti, tilausaikaa 2.12.2022. saakka!

Meiltä on pitkin syksyä kyselty, että tilataanhan taas tänäkin vuonna Jokioisten pakasteita… Tilataanhan niitä! On ihanaa myydä odotettua ja hyväksi havaittua tuotetta!! Kaiken lisäksi näistä varsin kohtuullisista hinnoista jää oppilaiden hyväksi 40 % myyntihinnasta! Upeaa!

Itselläkin on jo vesi kielellä, kun on kuullut kehuja rukiisen ihanasta ruisleivästä, rapeista croisanteista (maailman parhaita kuulemma), mehukkaista hillomunkeista ja maukkaista tähtitortuista… Kuinkahan paljon sitä saisi pakastimeen tehtyä tilaa…

Pakastetilaus tehdään paperisella kaavakkeella, jotka jaetaan oppilaiden mukana viikon 46 aikana. Tee tilauksesi pe 2.12.2022 mennessä palauttamalla lomake koululle omalle opettajalle (tai kenelle tahansa aikuiselle!). Tilaus on sitova. Tilauslomakkeen voit tulostaa tästä linkistä. 

Tarkemmat tuotetiedot ovat nähtävissä täältä 

Tilatut tuotteet noudetaan Kisariihen pihalta maanantaina 12.12.2022 klo 18-18.30. Muistathan jättää itsellesi tilauslomakkeen toisen puolen muistilapuksi siitä mitä olet tilannut! Ota se mukaan tilausta hakiessasi!

Noudathan koko tilauksesi kerralla!

Tuotteet maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille: Riihikosken yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys ry  

FI59 4711 0010 0295 46       Viite  12124 Kuitti maksusta näytetään tilausta haettaessa.

Noutopaikalla on myös mahdollista maksaa kortilla, mutta toivomme maksua tilille. Korttimaksujen kulujen kattamiseksi perimme korttimaksusta 2 euron korttimaksulisän.

Jos et nyt halua osallistua pakastemyyntiin mutta koet että haluat tukea silti koulumme oppilaita, voit maksaa sopivaksi katsomasi kannatusmaksun (esim. 10 euroa) tilillemme. Kannatusmaksua maksaessasi käytä viitenumerona 2147.

Nuokkari avataan taas!


Nuokkari on auki perjantaisin:
4.-6. luokkalaiset klo 17 - 19
7.-9. luokkalaiset klo 19 - 22.

Valvojina nuokkarilla ovat vapaaehtoiset vanhemmat. Tervetuloa mukaan joukkoon, jotta saadaan pidettyä nuokkaria auki joka viikko! Jos koet, että voisit tulla pitämään nuorisotilaa vaikka yhden illan auki, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse. Valvojan ei tarvitse keksiä iltaan ohjelmaa vaan riittää, että on paikalla ja katsoo, että kaikki sujuu mukavasti. Yhdessä saamme tämän toimimaan!

 

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous 31.8.2022
 

 Tervetuloa!

Riihikosken yhtenäiskoulun vanhempainyhdistyksen vuosikokokous järjestetään yhtenäiskoululla keskiviikkona 31.8.2022. Pääset sisään Kuistin kautta, eli sisäpihan ovesta. Esityslistan löydät klikkaamalla tästä. Lämpimästi tervetuloa, nähdään keskiviikkona!
 

Koulu sai paljon uusia pelejä perjantaina

Vanhempainyhdistys lahjoitti koululle ison kasan pelejä perjantaina 12. helmikuuta. Toivottavasti näistä on iloa monille! Pelit on valittu niin, että niistä innostuisi mahdollisimman monen ikäiset.

" "
 


Vanhempainyhdistys huomioi uudet eka- ja seiskaluokkalaiset

Jatkossa jokainen Riihikosken yhtenäiskouluun tuleva ekaluokkalainen saa tervehdyksen vanhempainyhdistykseltä. Vuoden 2020 ekaluokkalaisille on jo jaettu välttämättömiä tarvikkeita koulunkäyntiä ajatellen. Päätimme huomioida myös aina seitsemännelle luokalle tulevat oppilaat funktio-laskimilla. Ensimmäisen kerran kunniaksi kuitenkin kaikki yläkoulun oppilaat saivat oman laskimensa, ne on jaettu syyskuun aikana.